2011-10-18
15:18:18
    Östersjöns enda klubb med 18 årsgräns!

Snabb printscreen av en reklam som fanns nedanför då man sko kommentera ett inlägg.


What is this?

De e reklam för typ silja line (kryssning från 96kr!) och om ja tolkar den rätt så menar dom att alla andra klubbar i östersjön har högre åldersgräns (tolkar ni de också så?).
Alltså vill dom locka en (mer eller mindre) nybliven 18åring att åka på kryssning genom att skriva att personen får fara på nån klubb (å ja tror vi alla vet va de innebär...).
Att använda det i sin marknasföring e ju bara väldigt idiotiskt, (leder ti mer supanresor, vilket förstör både för personalen på båten och för de andra passagerarna). Dessutom e de dumt att sänka en sån gräns. Snart kan vi ju sänka den ti 15 år (typ alla tonåringar dricker ju ändå så lika bra de), eller varför int ti 10 år?


Dessutom ger de signaler om att man "borde" fara på klubbar när man e 18.
En 18åring ha bara just å just blivi vuxen (på pappre i alla fall), å borda enligt mig int besöka såna ställen alls.

Eller va tycker ni andra om dehe?
/Apon

Kommentarer
tanja säger:

Åldersgränsen brukar väl va 21 på krogar? Ja har int rikti koll på dedär.. Ja tycker de e en rimlig ålder, ja kan tänka mig att som nybliven 18-åring (int alla såklart, men antagligen majoriteten) e man ivrig att komma in på krogen och tänker int på allt som kan hända. Nån kan lägga droger i din drink å våldta dig, elr vad som helst. Det händer i Vasa också (tro det eller ej). Såklart kan detta hända en 21-åring eller en 30-åring, men som 18-åring e man kanske inte lika ansvarsfull (de e ju olika från person till person, but you get it).

De e rätt skrämmande dethär. Di HÖJER åldern på att få spela på spelmaskiner i butikerna, men SÄNKER åldern till krogen.. Som du sa, man kan lika gärna sänka den till 15 eftersom di flesta 15-åringar ändå super.. Varför e de så? Kanske de e som Mickon sa att man måst ha "smaka själv" fö att förstå.. Men ja kan nog säga att ja har int nå behov av de..

2011-10-18 @ 16:43:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Jag har oktett

Mejladress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Kommentar:


RSS