2011-10-27
15:51:48
    What?

Är det här eller är det här världens mest könsdiskriminerande, stereotypiska och idiotiska reklam? Fråg mig int ens hur jag hitta den. Äckligt.

//Beccs

2011-10-26
17:48:47
    Les Twins - Ellen DeGeneres Show

//Iizuka

2011-10-24
07:32:01
    Dinosauriebajs eller Speakers' Corner?

I klippets beskrivningslåda stod de iallafall "Political humor", så jag lägger det på Dinosauriebajs..
Stackars Buddy.. :/
he he he he he

//Detta är Portia DeRossi, Ellens fru, så GISSA VEM.. ^^

2011-10-22
21:19:06
    Kan bara säga en sak, AMAZING!!

//Iizuka

2011-10-20
10:53:36
    Heroes

Ni vet i dagis, när nån tar din leksaksbil. Du blir såklart arg, så du börjar skrika och försöker ta tillbaka den med våld.

När man blir äldre lär man sig att det inte funkar så bra. Det går bättre att nöja sig med något annat, eller så pratar man lugnt och sansat igenom saken, kompromissar, och kommer fram till att man kan dela.

När det gäller stridigheter mellan länder är människohjärnan ännu på dagisnivå. Nån har tagit ditt landområde, du blir arg, samlar ihop en armé och försöker mörda så många ”fiender” som möjligt tills de ger upp och ger dig landområdet tillbaka. Dessutom vill du ju ge igen lite så på samma gång tar du lite extra av ”fiendens” mark. Väldigt moget. Det enda som utvecklats under åren är redskapen man använder för själva mördandet.

Och det värsta är att de som är med i armén (mördarna), speciellt om de är där av egen vilja, framställs som hjältar. För visst är man ju väldigt modig när man väljer det som yrke att åka till andra länder och skjuta folk.

 

/Apon

2011-10-19
16:55:52
    Dagens visdomsord

På tal om att kärlek:
Jag behöver inte falla för dig, men jag kan snubbla lite ;)

//Iizuka

2011-10-18
19:26:43
    mycket seriöst på sistone

På bloggen ha det skrivits mycket seriösa och rätt så djupa saker på sistone. Inget fel me de! De va ett tag sedan min humor kom till uttryck här på bloggen... men här kommer de till alla er som längtat :P


pix

2011-10-18
15:18:18
    Östersjöns enda klubb med 18 årsgräns!

Snabb printscreen av en reklam som fanns nedanför då man sko kommentera ett inlägg.


What is this?

De e reklam för typ silja line (kryssning från 96kr!) och om ja tolkar den rätt så menar dom att alla andra klubbar i östersjön har högre åldersgräns (tolkar ni de också så?).
Alltså vill dom locka en (mer eller mindre) nybliven 18åring att åka på kryssning genom att skriva att personen får fara på nån klubb (å ja tror vi alla vet va de innebär...).
Att använda det i sin marknasföring e ju bara väldigt idiotiskt, (leder ti mer supanresor, vilket förstör både för personalen på båten och för de andra passagerarna). Dessutom e de dumt att sänka en sån gräns. Snart kan vi ju sänka den ti 15 år (typ alla tonåringar dricker ju ändå så lika bra de), eller varför int ti 10 år?


Dessutom ger de signaler om att man "borde" fara på klubbar när man e 18.
En 18åring ha bara just å just blivi vuxen (på pappre i alla fall), å borda enligt mig int besöka såna ställen alls.

Eller va tycker ni andra om dehe?
/Apon

2011-10-18
15:01:47
    )(#(/"%#¤

Hela mitt humör ha fari åpp åt skogen.

Jag bli bara så arg och sårad (beror förstås på sammanhanget) när någon kommenterar min längd. Speciellt om det är personer jag inte riktigt känner. Nu e de säkert någon som tänker "men ta det inte så personligt", men hallå! Det ÄR personligt!
Sakeli, jag står i busskön och väntar och mitt i allt är det någon som pickar mig i ryggen och då jag vänder mig om är det nån *#(/%"¤ högstadieunge som bara "shit va du e lång"! Visst, jag är lång och trivs att vara det. Visst, jag hade ca 7cm klack. Men varför i hela vida världen ska någon jag inte känner behöva kommentera det?
Varför är jag inte rappare i käften? Önskar så att jag kunde ha kläckt ur mig "och när har du mena börja växa då?" eller något i den stilen. Hon var ju huvudet kortare än jag!

Varför är det okej att kommentera att någon är lång, men fel att säga att "oj va kort du är". Å sedan om man tar illa opp så skyller folk på att det är stiligt att vara lång. Men va fan, det är aldrig kul att höra något man fått höra hela livet! Som om jag inte redan visste att jag är längre än medeltalet flickor. Men vadå, det är ju inte särskilt speciellt. Jag har faktiskt två nära kompisar (flickor) som är längre än jag! Och flera i bekantskapskretsen.

Varför förstår inte folk att flickor över
175cm INTE är ovanligt???!!!!
//Iizuka

2011-10-18
14:40:26
    Djurplågeri?

Här kommer ett kort Speakers' Corner. (Känns som att ja bara skriver i den kategorin nuförtiden :P )
¨
Idag had vi jumppa. Ja va ut å gick, å innan ja avsluta min trevliga promenad i Smedsby tog ja en tur till biblioteket (egentligen för att läsa HBL som vi int har, tydligen int bibban heller). Ja kom över Österbottens Tidning å bläddra igenom den. En liten artikel handla om Snellman å kastrering av hangrisar. Det stod nåt i stil med "Kastrering av hangrisar - djurplågeri? Snellman inför nu bedövning..." nånting. Min reaktion: VA? ... Har di int använt bedövningsmedel förut??
Tydligen hade di nog det, men de e tillåtet BARA om en veterinär ger bedövningsmedel, vilket ha gjort att int så många använder de. I artikeln stod det också att de e väldigt smärtsamt för grisarna att bara vid några veckors ålder få testiklarna bortklippta: utan bedövning. Can you imagine that? Ja va nära att riva sönder tidningen i min förtvivlan. Å varför kastreras hangrisarna då? På grund av LUKTEN! "Galtlukt" som di kalla de. VA E DE ME MÄNNISKOR? Grisarna får lida så sakelis för att vår mat int ska lukta lite konstigt (å för att uppfödarna int orkar ringa till veterinären)!
Tack å lov ha di ändra på denhär lagen å vid årsskiftet får också uppfödarna ge bedövning vid kastrering. Billigt kommer de int va, men ja hoppas verkligen fler börjar göra de nu.
¨
//Tanja

2011-10-18
11:46:22
    kolla in!//Iizuka

2011-10-16
10:46:34
    Ett meddelande till folket.

Hej people, Rövimanni här.
Ni måste alla skriva nåt på "about"=om lennart. Såhär gör man: Logga in på lennarts konto på blogg.se, och tryck sedan på "Lennarts" istället för lennartg. Sedan kopierar ni frågorna som de andra svarat på, skriver egna svar, och publicerar som ett vanligt inlägg.
Rebecca och Nicolina har redan svarat, dem kommer jag att minnas i mitt testamente.

Rövimanni out, bitches.

2011-10-12
15:36:58
    träffa folk

Sitter i Vasa med min barndomskompis.
Började fundera på hur det egentligen kan komma sig att vi tala om att träffas i mer än två månader och det är först nu som vi ses. Det är ju galet! Hur kan de ta så länge? Varför låter man det gå så länge?
Skulle vilja hälsa på min faster också, kommer väl att ta några månader innan det händer också >.<
Det är nog något som inte är riktigt som det ska vara när man känner att man inte hinner träffa kompisar. Sätts inte det sociala livet på "viktigt-listan"?

//Iizuka

2011-10-10
18:56:41
    Sometimes you just can't stop laughing. Or clicking "next picture".

Jag kollade på några bilder från min idol, guru och kändiscrush Ellen Degeneres sida. LOVE IT! xD
Under kategorin "Funny Signs"
.

.

Åh, en likasinnad!
.

.

.

.

.

.

.
//Beccs

2011-10-02
17:57:27
    release-datum

Nu ha di släppt release-datumen fö Harry Potter och dödsrelikerna del 2! Den släpps i mitten av november.. Ja vet va ja kommer önska mej i julklapp ^^

Här e hela listan:
- NOVEMBER 10: RUSSIA
- NOVEMBER 11: UNITED STATES | CZECH | ISRAEL | POLAND | PORTUGAL
- NOVEMBER 11: HONG KONG | TAIWAN | MEXICO | CANADA | PHILIPPINES
- NOVEMBER 14: SOUTH AFRICA
- NOVEMBER 15: ITALY | DENMARK | TURKEY
- NOVEMBER 16: FRANCE | NETHERLANDS | BELGIUM | FINLAND | NORWAY | SWEDEN
- NOVEMBER 16: AUSTRALIA | JAPAN
- NOVEMBER 18: GERMANY | SWITZERLAND | BRAZIL | HUNGARY
- NOVEMBER 25: KOREA
- NOVEMBER 29: SPAIN
- DECEMBER 1: GREECE
- DECEMBER 2: UNITED KINGDOM
¨
(källa)
¨
//Tanja


RSS