2012-01-28
17:01:02
    Stormaktstiden


2012-01-28
12:53:04
    Presidentvalet...

Homosexualtitetsfunderingar
//Iizuka

2012-01-25
21:24:21
    hihi hitta nå smått bara
well well well, our dear friend Ida got to pick on thw twilight peopel and now SO DO I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOAHHAHAHAHAHAH and ofC wouldn't miss a chanse to mess with ol' voldi would ya???

//Mickon cool

2012-01-25
06:03:13
    Burn Twilight, burn!

Buffy - the Vampire Slayer har åxå en snygging ;)
//Iizuka

2012-01-18
15:07:14
    Funny stuff off tumblr

Jag hade ändå allt sparat på datorn. Varför inte sprida skrattet och lämna efter mig något?
nope, this one I took myself. vid powerpark. jag misstänker att google translate var framme.

2012-01-16
20:12:03
    Always

Always

nicolina

2012-01-14
20:16:14
    My cheeks are soar.. FROM LAUGHING!

När man bläddrar i vår lennarthistorik ser man hur mycket vår blogg har ändrats sedan vi (ni actually, med tanke på att jag int var on boards då ännu) öppna den i slutet av 2009. Int bara var vi konstiga twilightfreaks då, men själva substansen på inläggen var VÄÄLDIGT oseriös med tanke på de flesta av inläggen nuförtiden. I'm not saying that it's a bad thing we've changed, men ett gott skratt förlänger livet, så I'm making a funny one for a change.
.
De är en video av nån som gjort en sammansattning av olika inlägg från damnyouautocorrect.com. Ja hitta den i misstag då jag kolla på videor från thellenshow. De e alltså då folk har skicka sms till varandra och telefonens autocorrect har varit lite för smart. HILARIOUS. I dare you not to laugh.
.
.
//Beccs

2012-01-12
17:31:26
    Presidentvalet 2012

Yes, just because I'm stupid.
Okej people, exciting exciting! The presidental election is coming up, och eftersom jag int får rösta har jag bestämt att jag ska påverka vem ni röstar på! Moaahhaha.
Eller vi har ju ungdomsval imorrn, så de e för oss allihop.
litegrann..
Whatever. eftersom jag fan int har bestämt mig själv ännu, ska jag istället göra en rösta INTE lista. Yes I am mean
1. Timo Soini.
Motivering: jag behöver int ens en motivering. Men om ni är rädda om livhanken, don't take this route.
2. Sauli Niinistö
Motivering: Han e från SAMLINGSPARTIET! Deras motto är motsatsen till Robin Hoods. Dessutom ser han ut som en get. Men utseende e int viktigt.
3. Alla andra utom Arhinmäki, Haavisto och Biaudet.
.
.
Också Conan O'brien håller med mig! Eller nog för att dehär e från 2006 då tarja sku omväljas men..
Hela klippet e hilarious om ni orkar se hela, men se åtminstone hans hatreklam mot sauli niinistö vid 5:55... xD
.
VITSI MAN KUNA INT BÄDDA IN; MEN HÄR E LINKEN
.
Gotta love him!
//Beccs

2012-01-11
19:10:59
    Guantanamo 10 år

För exakt 10 år sen (11.1.2002), då George W Bush den yngre fortfarande var USAs president, grundades fängelset Guantanamo: stället dit alla terrorister och "terrorister" skulle låsas in.
Idag är Barack Obama presidenten. Hans vallöfte var att han skulle stänga fängelset, men icke. (Missförstå mej inte nu, Obama e ett litet gullelamm jämfört med Bush, i mina ögon.)
¨
Alla har väl hört åtminstone nånting om Guantanamo. Oskyldiga människor (för det mesta) blir inlåsta och torterade i flera år. Antingen för att de ses som något slags "hot" (får jag komma med mina konstiga teorier? USA vill ha bort de som är sanningen på spåren.) eller för att man TROR att de är terrorister (de e väl typ samma sak, men hot mot sanning och dödshot mot folk.. så kan man formulera det istället). Ibland sätts folk in i Guantanamo för att de ser så arabiska ut att de "kan vara terrorister".
¨
Egentligen vågar ja int uttala mig alltför myki om dethär, ja vet alldeles för lite för att börja dra nån föreläsning om detta. Men ja e säker på att de e helvetet själv. Om int Obama/nån republikan som blir USAs nästa president stänger Guantanamo under nästa period, then I don't know where things went wrong.
¨
Sen hitta ja en intressant bild me lite fakta om Guantanamo, det kan va värt att läsa (ni ser länken längst ner) :)
¨
¨
Ja hoppas ni ser va det står!
¨
/Tanja

2012-01-08
21:02:41
    Fast i Vampire Diaries

Under detta jullov har jag blivit helt fast i serien Vampire Diaries.
Såg klart säsong 1 idag, slutade såklart urspännand, måst bara sii säsong 2 å!
He som e ganska humor e att papp miin e nästan meir fast i serien än jag!
nicolina


2012-01-05
18:49:19
    Singalo ;)

Ja tror ja prata senast igår kväll me Åkers (visst va de?) å då sa ja att nu då ja e 18 får ja bli medlem på dejtingsajter. Int för att ja vila de för ja e int så desperat än, eller va de va ja sa.
Sen lyssna ja idag på ett gammalt Cissi Wallin-program. Cimon Lundberg (han har en fantastisk röst XD) va där å di prata om just dejtingsajter. Å min syn ändrades helt. De behöver ju int alls va sorgligt eller patetiskt, utan bara en kul grej! Man behöver int sitta där i timmar varje dag, kanske bara svara om nån kontaktar en (om man vill). Man förlorar ju inget på de liksom, tvärtom snarare.

Å så tipsa dom om en sida som heter singalo, som i stort sett går ut på att man beskriver sina vänner. Så man läser liksom hurudana beskrivningar andra ha fått, för de kan ju ofta säg mer om personen än om man beskriver sig själv. Ja tänkt registrera mig bara för att si hur de funka, för ja tyckt de lät intressant. Så ja, nu e ja medlem där XD
Hur som helst så har ja ju inga beskrivningar så de sko ju va trevligt om nån av er har nåt att säga om mig! (man registrerar sig bara som "beskrivare", tror int de spelar nån roll hur gammal man e då).

/nybliven vuxen apa


RSS