2012-04-29
10:10:30
    JETZT FAHREN WIR NACH DEUTSCHLANDNICOLINA

2012-04-24
19:15:58
    Llamas

Ja älskar lamor! ja vet int ens varför, men sku ja få va vilket djur som helst i världen sku ja antagligen vila va en lama xD
här e en snabbguide ti olika typer av lamor:
¨
¨
/Tanja
(don't ask)

2012-04-23
21:29:45
    Älskling, du har blivit en tjockis!

Ja tittar på TV3 å va ser ja? Ett nytt program som heter: Älskling, du har blivit en tjockis! Basically handlar de om att ett par där den ena parten tycker att den andra har blivit en tjockis. I det program som kommer nu e det tjockisen Annelie som har blivit anmäld av sin man. Egentligen spelar det väl ingen roll HUR hon ser ut i kroppen, men jag kan säga att hon absolut inte kan räknas till gruppen "tjock". (Misstförstå mig int, de sku int va nå fel ifall hon verkligen sku vara de). Men nu har hennes man Mikael (som förövrigt int e så mycket smalare själv) fått nog, han vill ha tillbaka den unga, sexiga, smala å snygga Annelie! Annelie som "helatiden" trycker i sig bakelser och kakor. Som aldrig rör på sig. Maken fungerar som coach. Han "gör det av kärlek, såklart".
Men sen vet ja int va som e värst. Konceptet me hela förskräckligheten elr denhär mannens otroligt sjuka kvinnosyn! Det är kvinnans "jobb" att vara smal och ha en fin kropp. Och vad gör han då hon tränar på löpbandet? Slår henne på röven. Fy då. Och vad annat tränar hon? Pole dance i trosor och en liten tröja medan han sitter breve och tittar på hennes kropp.. Flera gånger söger hon att hon känner sig förnedrad å ja tycker så synd om henne å hatar budskapet som dethär programmet sänder ut! Såklart kan man vinna pengar beroende på hur mycket "tjockisen" går ner, men är man verkligen villig att gå såhär långt?
¨
Ett tips till min framtida partner: händer detta nånsin mig, I promise, it's over for good.
¨
Avslutar med ett citat från den underbare maken Mikael: "När vi träffades hade hon sixpack, nu är hon mer som en torktumlare". Love is all around!
´
/Tanja

2012-04-23
18:30:13
    Historien om mannen som försöker anmäla ett rån

En man kommer in till polisen.
Man: Jag skulle vilja anmäla ett rån.
Polis: När skedde detta?
Man: Nu i eftermiddag. Jag var på väg hem genom stan och gick genom en gränd när en man kom fram till mig och sa åt mig att ge honom alla mina pengar.
Polis: Vad gjorde du då?
Man: Jag vågade inget annat än lyda.
Polis: Du samarbetade alltså med honom? Jag ser att du har en dyr kostym på dig.
Man: Vad har det med saken att göra?
Polis: Rånaren kunde alltså se på dig att du var rik. Dessutom har jag hört att du brukar skänka pengar till välgörenhet.
Man: Ja, det stämmer.
Polis: Jag tror jag måste anmäla dig som medbrottsling.
Man: Jag blev ju rånad, hur kan jag vara skyldig?
Polis: Du går ensam i stan, i en dyr kostym, och du är känd för att vara givmild. Dessutom ger du mannen frivilligt dina pengar.
Man: Detta är ju inte rättvist!?
Polis: Detta är vad tusentals unga kvinnor stöter på när de försöker anmäla en våldtäkt.
Man: Jävla patriarkat.
Polis: Mmm...

_________________

De va int jag som hitta på den!
Fast ja hitta den int då ja googla snabbt, så ja bestämd mig för att skriv en egen version (såsom ja minns den). Förlåt om den e sämre än "originalet" (fast ja tror den e ganska likadan) , men ja tror poängen kommer fram ändå.

Ja postar den på tal om en diskussion som ja antar ägde rum på rellalektionen idag. Alla borde läsa den.

/Heidi

2012-04-23
12:13:22
    -

hej, det var dött här på inläggsfronten, så ja känd me tvungen att gör ett inlägg.

pic

2012-04-01
12:10:03
    Tonight I had the strangest dream.....

Jag vet int vad jag har ätit eller vad som är fel med mig, men jag hadd en relativt trevlig dröm inatt.

Det var den första skoldagen, och av någon anledning sku 3C (de va vi) ha ett klassprogram tror jag, för jag steg upp och sjöng denhär (inklusive med en massa trevliga rörelser) för hela lärarkåren, vissa individer speciellt.
WTF?

Grejen är att jag aldrig ens har hört denhä versionen, bara gleeversionen, men medan jag tycker den videon e enklare att förstå och kortare och mer hur mitt framträdande gick till, så har jag ändå kinda lova att int gleespamma er, så ni får se originalet..

Jag minns speciellt meningen "Little girl from Cherry Lawn, how can you be so bold? How did you know that golden rule?"
Sången börjar ungefär vid 1:45

//Beccs, who else?


RSS