2011-04-04
20:29:14
    Fyfan...

Ja håller också på å läser kring riksdagsvale å kandidater å sånt.. Å så börja ja sök på lite om homsexuella pars rättigheter å kom in på den här sidan. Ja undra hur de kona va så många av kandidaterna som va emot att homosexuella par sko få t.ex. adoptera barn tillsammans, och framför allt varför så ja läst kandidaterna får att då svar på de.. De e hemskt!!!

Om de int sko va så hemskt sko ja skratta åt dehär:
"Så du tycker att mon borde stöde de homosexuellas verksamhet? De är en sjukdom, totalt onaturligt. Om homopar adopterar barn så är de mycket själviska, de förstor inte att de förstör barnets liv och kanske även gör barnet till en homosexuell individ. Jag tycker att man kan jämföra homosexualla med djur i vissa fall. t.ex apor håller på med liknande homosexuell verksamhet. Anuset är ju inte menat att vara en ingång till homosexuellas snuskiga beteende utan det är en utgång för avföring!
Att ni inte skäms!
"

(ja antar att ja e avslöjad ><)

Nej ärligt, ja gråter nästan.
okej nu gråter ja. Varför sko man skämmas för att man älskar nån? De e bara så himla sjukt å ja tycker de e dom som skriver de som borda skämmas.

Okej ja gråter på riktigt nu. Sitter å snyftar som en idiot. Ja kan bara int förstå hur de sko va så fel.
Tänk hur myki de sko betyd för ett samkönat par att gifta sig eller adoptera ett barn tillsammans! De sko ju betyd massor för dem!
Å tänk hur lite de betyder för en själv. Man sko ju aldrig ens vet om de om de händ. Ändå e man så emot de. De e bara sjukt! De e för fan homofober som har en jävla sjukdom å förstör andras liv. Å de e dom som e själviska som vill ta ifrån människor en fin kärlek dom delar.

Ja e bara så jävla arg å lessen just nu...

De är e riktig kärlek! <3 (oavsett om di e mer än vänner eller int)

 

 

 

Edit: ja måst lägg till en sak! Jag läst dehär här.

"Nu verkar det tyvärr som om tonåringar övertagit själva beslutanderätten i SFP. Vi bör värna om det som är viktigt i livet, nämligen kärnfamiljen, vår tro och vårt fosterland."

De e den sista meningen som stör mig, å ja håller no int riktit me Bror-Elof Smedjebacka som skrev de.
De viktigaste i livet  e kärlek, int va ens föräldrar har mellan benen! Annars håller ja med, jaa vi bör värna om de som e viktigt i livet. Alltså kärlek. Dvs lika rättigheter åt samkönade par, NU, och bort med homofobin!

Ja får riktigt lust att gör nå nu XD typ nån kampanj för att homosexuella ska bli mer accepterade i samhället. Typ ha en egen pride-parad på torge, eller starta ett vandrarhem för barn som ha blivi utkastade ur sina hem pga sin sexuella läggning. Ja blir galen av att sitt här å gråt, spring runt i rumme, å slå saker (vilket e precis va ja gör)

/apon

 


Kommentarer
tanja säger:

ja upprepa "oh my god" å "what the hell" flera gånger då ja läst detta. VARFÖR?? varför i helsike hatar man sina medmänniskor såpass myki att man vil lhelt ta bort en grupp för att di int e heterosexuella?? ja sku säg, INGEN e heterosexuell! alla e bisexuella. vare sej man bara ha gilla män elä kvinnor spelar absolut ingen roll, de e ju int KÖNET man bli kär i! isåfall sku vi lika gärna kunna gå å blki kär i avokado, tåsockon, tagghorn å alla andra av manligt kön. de e MÄNNISKAN man blir kär i! när ska alla jäkla homofober fatta de? ja blev så himla arg å lessen jag också.. de e RASISM. på ett sätt.. de e som om alla homosexuella plötsligt sku få för sej att jaga bort alla heterosexuella. de e ju samma sak!

ja bara råddar en massa, men detta e så fel!! hu resonerar man ens då man tänker såhär.. en sjukdom? LOL säger ja bara. en sexuell läggning e verkligen int en sjukdom! feber e de, öroninflammation, mentala problem. men int ens sexuella läggning! hu ska man våga komma ut ur garderoben om folk fortfarande resonerar såhär? tänk om deras barn visar sej va homosexuella, va gör de då? nää.. dehär e bara skit..

2011-04-05 @ 11:01:51
tanja säger:

ja måst bara tillägga, alla får såklart tycka va di vill, men dehär handlar int om ett kärnkraftverk elr om natomedlemskap. de handlar om människor precis som vi. å om finland ska va ett jämlikt land så räcker de int me å säg "både män å kvinnor får rösta å jobba som blablabla", utan de gäller också alla sexuella läggningar! ibland undrar ja om di som har så myki emot homosexuella verkligen e helt friska? man behöver int älska homosexuella å bli helt till sej varenda gång man ser ett homosexuellt par (hihi) men man behöver iallafall int tal en massa skit å fösök få bort dem.. di e människor di å!

2011-04-05 @ 11:05:47
tanja säger:

måst tillägga ännu en grej XD

ja ha hört å läst flera gånger att om ett barn blir uppväxt me homosexuella föräldrar så e de dålit fö barne på en massa möjliga sätt (what?!) men också att ett barn lättare blir sexuellt trakasserat i en sådan familj. de e bara bullshit! varifrån har man fått nåt sånt? visst, sexuella trakasserier förekommer väl nog i homosexuella familjer också, men att de sku va nå speciellt mycket? jag fattar inte logiken.. just som ja kan ha nämt i nån tidigare kommentar så e de int så att ett pojkbarn behöver känna sej hotat i en familj med två pappor. varför skulle de utnyttja pojken? för att de är homosexuella? lika gärna kan ju en heterosexuell pappa utnyttja sin dotter.. ja undrar varifrån man ha fått att de sku va just homosexuella som sku ha nån ökad sexlust mot barn? helt sinnesjukt..

¨

nu ska ja sluta kommentera här, de blir alldeles fö långt känner ja XD

2011-04-05 @ 11:25:01
Chiaki säger:

Eller hur!!? De e hemskt... Ja trodd att vi hadd kommi längre i utvecklingen men ungefär hälften av kommentarerna va negativa :(

Just de som stör mig mest e att ja int förstår hur de kan spela nån roll!! På vilket sätt tar homofober skada av att de finns par som älskar varann (men som e samkönade)!? Förstås e de ju att "gud vill int att de ska finnas homopar så därför e de 'min plikt' som guds tjänare att se till att de int finns", de e sjukt men de e den enda orsaken ja kan si.

Förresten Tanja: Jag å åkers planera att vi sko ha en egen liten parad för homosexuellas rättigheter (vi sko ha tröjor me ♀+♂=<3 ♀+♀=<3 ♂+♂=<3 på) å kanske ha nåt plakat. Sen sko vi gå direkt efter Jesusparaden. E du me? XD

2011-04-05 @ 18:58:20
Blogg/hemsida: http://xchiaki.blogg.se/
beccs säger:

Hmm.. jag vet att dehär e mitt hjärteämne, men efter tanyas tre svinlånga kommentarer så känner jag att jag int har så mycke att tillägga.

Såhär e det iallafall:

- Det finns absolut inga moraliska skäl till varför de int sku ha samma rättigheter, alla försök låter bara idiotiska. Kärlek e vad som betyder nåt, och om deras adoptivbarn SKU bli mobbade, är det attityden som ska ändras, man kan int ha det som ett argument, det är fullkomlig IDIOTI. Att int låta dom gifta sig och adoptera barn är enligt mig ett brott mot mänskliga rättigheterna, och eftersom alla partin säger sig stå för "jämlikhet", hur kan det då vara såhär?

- Forskare har btw bevisat att homosexualitet int e en sjukdom.. hur kan han då säga så? när e han född? 1800-tale? plus att det också fins heterosexuella par som håller på med analsex, e int DET äckligt då? Förstör barnets liv? Pft. Det finns föräldrar som är alkoholiserade, som slår sina barn, som uttnyttjat dom sexuellt. Dom förstör alltså int barns liv, men homosexuella föräldrar sku göra det? OKEJ.

- I USA finns det något som heter Separation between church and state. Kanske nåt vi borde ta efter i Finland?

- De kyrkliga argumenten e rätt idiotiska också. I bibeln står det bl a: "en man ska inte ligga med en man som han ligger med en kvinna, det är något avskyvärt". För det första, bibeln skrevs under antiken, då var det vanligt för män att ha unga manliga älskare, och detta kan därför tolkas som en regel mot pedofili? dessutom säger dom ju bara att det int är bra att dom ligger med varann (fast jag förstås anser TOTAALA motsatsen) och int att dom int sku få gifta sig och adoptera barn? ^^ de e en tolkningsfråga...

- Vissta ni förresten att det finns präster som helt bra sku viga homosexuella par? Varför sku int dom få göra det då? Det är ju precis som kvinnoprästmotståndet dethä: i bibeln står det också att kvinnor ska tiga i försanmlingen, varför har vi då kvinnopräster? till slut fick ju kvinnor bli präster, fastän vissa var emot, så VARFÖR kan dom int lösa dethär likadant?



Yeeps, parad nästa! :D vem e med oss?

2011-04-05 @ 23:09:08
Blogg/hemsida: http://glee.se
Chiaki säger:

^ska vi fråga skokikakki? ;)



alltså folk pratar tillome om att de snart blir ok att ha sex/gifta sig me typ djur eller att pedofili sko bli ok om de fortsätter i den he utveckligen (som ett argument mot). Men de e ju int alls samma sak!! De handlar ju om att de ska va två jämställda personer som vill samma sak, i dom andra fallen blir ju nån utnyttjad.

Nästan så ja tror att de sko va mindre just utnyttjande bland homosexuella eftersom dom har samma förutsättningar att va lika starka (ja menar att kvinnor e ju av "naturen" svagare än män, sen kan de ju va en jättevältränad kvinna å en otränad man, men ni fattar va ja menar).

Ja måst ännu säg att dehe handlar int om "homosexuella pars rättigheter". De handlar om mänskliga rättigheter. Å enligt grundlagen ska alla ha samma rättigheter. De e int ett samkönat par som int har rätt att gifta sig. De e en människa som int har rätt att gifta sig me den han/hon älskar! De e bara en löjlig ursäkt att säg att de sko va annorlunda för att dom e ett par. De e som om man int får mobba t.ex. en utlänning, men om dom står flera i grupp så sko man få?

2011-04-06 @ 06:24:16
Blogg/hemsida: http://xchiaki.blogg.se/
tanja säger:

sinnes.. ja har int nå å tillägga, men ja håller helt me er! as I said before, man blir int kär i könet, utan i personen. När ska folk fatta de?



en parad sku va jättebra, I'm in! :D hoppas de kommer nå fler människor i vår parad också XD

2011-04-06 @ 10:47:03
Chiaki säger:

ja precis.. dessutom tror ja int de kan va fel biologiskt heller eftersom män har sin g-punkt (eller va man ska kall de) så att man lättast kommer åt den genom analen! (tänk va ja vet...) Varför sko de va skönt om de int va meningen? ^^



japp :D ja börja fundera också, brukar int nynazister "fira" på första maj (eller ha ja bara drömt de?), isf kan vi gå efter dom också i nåt skede XD



2011-04-06 @ 15:47:04
Blogg/hemsida: http://xchiaki.blogg.se/
tanja säger:

hahah ja ha å hört nå sånt XD



låter bra :) vi måst gör nå skyltar å tycker ja ;)

2011-04-06 @ 16:09:01
Chiaki säger:

yep de e prostatan I think.. Varför sko den finnas där annars om int de va meningen att den sko bli stimulerad? ;)



Förresten tror ja de kanske e bättre om vi håller oss ti jesusparaden (dom e int lika våldsamma). Nä ja tål int nazisternas åsikter XD Alltså kristna e okej, dom kan va lite stekta ibland men de kan ju alla va.. Men nazisternas åsikter kan ja ingenstans förstå eller respektera!

2011-04-06 @ 20:42:03
Blogg/hemsida: http://xchiaki.blogg.se/
becca säger:

Okej, det här sa en av killarna där:



Nä, det här är bara inte rätt

Det här är bara inte rätt. Jovisst förstår jag om ett lesbiskt par, där ju faktiskt bägge parter är av naturen ämnade att föda och älska och uppfostra barn, skaffar barn och det har ingen nåt att säga till om.

Men att män, som älskar andra män, och alltså inte hör till den sortens män som äger egenskapen att avla - och av naturen inte heller har begåvats med de instinkter som därav följer: att kunna uppfostra ett barn på ett gott sätt - det är bara fel. Jag är 30åring, grön, vänster, humanist, osv osv, och jag säger ändå: HELT FEL FÖR BARNEN!



Okej, så han har int nåt emot lesbiska men nog mot bögar? Okej, that makes even less sense. IDIOTI, säger jag. För det andra så säger han en massa skit om att det bara är kvinnor som kan uppfostra barn? KÖNSDISKRIMINERING!



That's all I have to say about THAT.

2011-04-13 @ 22:17:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Jag har oktett

Mejladress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Kommentar:


RSS