2010-01-20
17:58:38
    Hejs

Hur e de med världen idag? hmm.. int så bra med tanke på jordbävningen i Haiti, men annars??


Äsch.. väntar man ens sig nå svar? De e rätt korkat egentligen att bara ställa ut frågor i tomma rymden såhär, man vet ju int ens om nån nångång kommer att läsa dethär..

Anyway, eftersom vi har haft spökhistorier lite på temat i skolan (hehe) tänkt jag dra till med några. Få int mardrömmar! <3 XD Dom e på riktigt ganska creepy.


Pojkvännens död

(väldigt lik the Hookman)

En kvinna och hennes pojkvän var på väg hem från någonstans en natt, och plötsligt hans bil fick slut på bensin. Det var omkring ett på morgonen och de var helt ensamma i mitten av ingenstans.

Killen klev ur bilen, säger tröstande till sin flickvän, "Oroa dig inte, jag kommer strax tillbaka. Jag ska bara gå ut och leta efter hjälp. Lås dörrarna, om du är rädd."

Hon låste dörren och satte sig oroligt och väntade på at hennes pojkvän ska komma tillbaka. Plötsligt ser hon en skugga falla över hennes knä. Hon tittar upp och ser ... inte hennes pojkvän, men en man som ser fullkomligt galen ut. Han svänger något i sin högra hand.

Han håller sitt ansikte nära fönstret och sakta drar upp sin högra hand. I det är hennes pojkväns avhuggna huvud, vridet fruktansvärt i smärta och chock. Hon sluter ögonen i fasa och försöker få bilden försvinna. När hon öppnar ögonen, finns mannen ännu kvar och han ler. Han lyfter sakta sin vänstra hand, och han håller i hennes pojkväns nycklar ... till bilen.







Barnvakten


En ung flicka blev anställd att barnvakt för ett par som bodde i ett stort gammalt hus. De var på väg ut för att se en film och åkte den iväg, medan den tonåriga barnvakten ansvarade för deras två små barn. 

Branvakten satte barnen i säng när det blev sent och gick sedan ner för att titta på lite tv. Plötsligt hörde  hon telefonen ringa. Hon svarade, det enda hon hörde var tung andning följdes av en mansröst säga "jag är uppe med barnen, är bäst att du kommer upp."

Utflippad, hängde hon upp telefonen och försökete övertyga sig själv att det bara var en konstig kille spelar ett spratt på henne. Hon gick tillbaka för att titta på tv, men ungefär 15 minuter senare ringde telefonen igen. Hon tog luren och hörde hysteriska skratt från den andra änden av linjen. Sedan samma röst sa "Jag är uppe med barnen. Varför kommer du inte med? " 

Barnvakten smällde ner telefonen. Den stackars flickan var vettskrämd och ringde omedelbart polisen. Operatören på polisstationen sa till barnvakten att om mannen ringde igen, ska hon försöka hålla honom pratande. Som skulle ge polisen tid att spåra samtalet.

Några minuter senare ringde telefonen en tredje gång och när barnvakten svarade det, hon hörde tung andning igen. Rösten på linjen sa "jag har kommit för dig. Det är bara en tidsfråga. "Barnvakten hörde honom skratta hysteriskt under en lång tid. Hon lade på luren igen och nästan omedelbart, ringde det igen.

Denna gång var det operatören från polisstationen som skrek "Ut ur huset nu! Han är på övervåningen! "

Barnvakten tappade telefonen i chock och plötsligt hörde hon tunga steg gick nedför trappan. Utan att stanna för en sekund, sprang ut ur huset så fort hennes ben kunde bära henne. När hon smällde igen dörren bakom sig, smällde en mans hand mot glaset. Hon skrek och sprang ut i gatan just som en polisbil körde fram utanför.

Polisen letade igenom huset och hittade de två barnen på övervåningen, där de gömde sig i garderoben och grät hejdlöst. I föräldrarnas sovrum, fann de en blodig yxa liggande på golvet bredvid övervåningens telefon. Fönstren var vidöppna och nere på marken låg den galna mannens döda kropp. Han hade dött när han hoppade ut genom fönstret.













Hoppas ni inte blev alltför rädda, kom ihåg att de här bara är PÅHITTADE!


//Becca Black






Kommentarer
chiaki säger:

höh ja fatta int den andra -.-

2010-01-20 @ 18:42:13
Blogg/hemsida: http://xchiaki.blogg.se/
pickis säger:

ooh spooky :P hahhahahaa :D :D :D

2010-01-20 @ 19:31:53
Blogg/hemsida: http://lennartg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Jag har oktett

Mejladress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Kommentar:


RSS