2011-09-05
17:46:59
    "It's love, not hate." Really?

Vet ni va ja gör? Jag e inne på KKKs hemsida (Ku Klux Klan). Varför? Jag blev nyfiken. "Vad har de för information? "Hur ser deras hemsida ut?" "E den seriös?" osv. Det första som slår en är en bild på en vit familj, en mamma, en pappa och två döttrar, med texten "Loving our family!". Lite längre ner står det att 'Meningen är att sprida budskapet av kärlek, inte hat'. Pardon me, men detta e bland de värsta jag hört. Kärlek? Visst, om familjen e konservativ, kristen å vit.
Sen följer ett "tal" av pastor Thomas Robb. Det va som att läsa ett skämt. "The hatred for our children and their future is growing." Hatet för vita barn? Undra om han vet va KKK ha orsaka?
Klickar man in sig på "fortsättningssidan", ser och hör man samma man prata om Martin Luther King Jr. Ja såg int hela videon (bara en liten del), men för mig lät det som nån slags hjärntvätt. "Han var kommunist, därför hade han fel på ALLA punkter". King ville ha ett jämnliknare samhälle. Han kämpa för det. Sen bryr jag mig faktist int det minsta ifall han var kommunist/socialist/whatever. Personligen tyckt ja det lät som en massa propaganda å beskyllningar för att få folk till den "vita sidan".
Ja e både upprörd å road. Vill ni så kan ni far å checka sidan själva.
¨
/ Tanja
¨
(Nu hoppas ja int nån tar åt sig.. (elr kanske.) Ja förstår bara int varför man int kan se alla människor som sina jämlikar..)
(Här kan ni också se beviset på att de försöker locka barn. Sjukt:
Motivet för en T-shirt.)

Kommentarer
pic säger:

de sku va intressant att va på KKKs nått möte/gudstjänst/sammanträde/va saken di nu kallar de för. Då sku man få siti där å hör hu di tycker å tänker, va di rikti håller på me. Kanske siti å småskratt åt dem eller rentav tyck synd om dom hur hjärntvätta di ha blivi...

men frågan e: vågar man?

2011-09-05 @ 20:10:26
Apon säger:

Sånt får mig att må dåligt.... :/

2011-09-06 @ 18:29:37
becca säger:

dedär äcklar mig. så fort som det är någon man vill klaga på så säger man att han e kommunist. HAT! Jag e stolt vänster, kommunist eller socialist, kalla de vad ni vill. Jag hadd int ens nån aning om att det fans folk som ännu hörd till kkk efter 60-talet och efter att svarta fick sina rättigheter.. men nu när jag vet äcklar det mig bara. Jävla sinnessjuka idioter. De är rasister, konservativa och tokreligiösa. WONDERFUL blandning... >< Jag tycker synd om de som blir hjärntvättade.

2011-09-06 @ 20:17:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Jag har oktett

Mejladress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Kommentar:


RSS