2011-09-30
19:19:03
    Fria tider

Ja känner att Speaker's Corner håller på å bli större, which is good :) I början av Lennart va de int så myki seriöst, så de e väl ett tecken på att vi ha utvecklats :P
¨
Nåja, de va int de ja sku skriv om.
Ha ni hört talas om en nättidning som heter Fria tider? De e en ganska.. Högervriden tidning. Ja ha vari inne å läst lite då och då, mest för att se va di ha skrivi fö att få över folk ti högern. Å lite fö att skratta, eller kanske också beklaga mig över de som står där. Nu känd ja att de va dags att göra ett inlägg om de, fö att få ut lite klagan.
´
Som sagt, en högervriden tidning. Man kan int rikti förvänta sig nåt annat än påhopp på invandrare och vänsterväljare. En rubrik som fick mej å skratt va "Vänsterväljare har lägre IQ". Detta måste vara bland de konstigaste ja läst.. Lägre IQ? Hmm.. Låt se, vänstern är för jämställdhet och gynnar di som int har de så bra i samhälle, medan högern mest gynnar den rikare befolkningen. Har pengar och inkomst nåt me IQ att göra? Och kan int en människa me 175 i IQ vilja ha ett jämnställt samhälle? En kommentar som fick mej å flämta till va "Det är tragiskt att Socialdemokraterna och Vänstern, har dåligt samvete fortfarande över att dom var Nazister för 80 år sedan." (Den hörd int ti den artikeln)
´
En annan lite lustig rubrik va "Muslimska asylsökare hällde kokande vatten över kristen". Vad har religionen med vem som häller kokande vatten över nån me nå å gör? Okej, artikeln handla om en muslim som konvertera sej ti kristendomen å två muslimer som int gilla dehä, men att skylla på religionen.. Nää, sånt tål ja int. En mer passande rubrik sku ha vari "Man fick kokande vatten över sig". Annars får man lätt bilden av att alla muslimer blir såhär aggressiva, å kanske tillåme att de "allti e den kristna som e offret".
´
På framsidan, om man skrollar ner lite, har di nå "Blåljus" där di efterlyser folk. "Afrikan rånade 11-årig flicka i Haninge." "Kurdisk våldtäktsman söker asyl under flera namn." Å bilder på folk med utländskt utseende. Jamen, där ser man ju, det är bara invandrarna som våldtar och rånar. Inte undra på att så många är emot invandrare då de finns sånahär sidor. Hemska saker. Hoppas folk har mer vett i skallen än å gå på sånthär.
¨
De va allt fö mej.
/Tanja

Kommentarer
Apon säger:

hahaha ja kan bara skratta. De hemska e ju att såna sidor verkar ha relativt stort stöd.

Men kolla bara på efterlysningarna: bara invandrare som misstänks ha begått olika brott (typ våldtäkt). Dom väljer ju totalt va dom tar me på sidan, för de finns ju minst lika många vita som ha begått såna brott, men dom väljer att int ta me de för att dom vill att man ska tro att alla invandrare bara gör sånt.

2011-09-30 @ 21:19:56
Blogg/hemsida: http://xchiaki.blogg.se/
beccs säger:

Well, as always, my heart is on the left side. (Ner med högern.;) )

2011-09-30 @ 23:13:41
Blogg/hemsida: http://glee.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Jag har oktett

Mejladress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Kommentar:


RSS