2011-09-12
20:33:59
    Idol - utseendefixerat

Nu då de e paus i Idol passar ja på att skriva ett inlägg. De blir int nå långt, men de va en sak som ja reagera på. Utseende-fixeringen i Idol. Klart ja ha lagt märke till det förr, det kommer fram speciellt då juryn säger nåt om utseendet INNAN de kommenterar själva sången, utstrålningen osv..
Det ja reagera väldit starkt på denhär gången va då en pojke (Mikael tror ja han hett) på 16 år had sjungi sin låt å juryn fäller kommentarer som "Du är en frisk fläkt mot alla snygga som gått vidare" "Det kommer kanske bli jobbigt för dig om vi skickar dig vidare. Med alla snygga människor som går förbi" .. VAD är detta? Ja tyckt han va jättesöt! Hur kan vuxna människor säga såhär till en ung människa och förstöra dennes självförtroende? Lågt. SKÄRPNING!
(Han gick nog vidare ändå)
¨
/ Tanja

Kommentarer
beccs säger:

Jag vet, och de e int bara det, jag menar, hur vet dom vad ett "bra utseende" e?

2011-09-12 @ 21:52:49
Apon säger:

Ja ha sitt superlite på idol (då ja ha vari ner å äti å teven ha vari på, några minuter, en gång)

Då va de nån kille som sko va me, men hans pappa hadd tipsa om han så han veta int om de. Å honde programledaren sko presenter han där i början å sa: "han är snygg!!... och sjunger som en gud!..." sen när blev de viktigare i idol att va snygg framför att sjunga bra?

Varför ska utseende va så jävla viktigt över huvud taget!?

De e som de ja skrev här: http://heidiforpresident.blogg.se/2011/september/snygg-eller-smart.html

2011-09-13 @ 15:53:34
Blogg/hemsida: http://xchiaki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Jag har oktett

Mejladress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Kommentar:


RSS